Pokrajina regresira prevoz učenika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2015, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrajina regresira prevoz učenika

Mihalj Njilaš, potpredsednik Pokrajinske vlade, pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice potpisao je ugovore na osnovu kojih će biti omogućena isplata 35.278.500,00 dinara, namenjenih regresiranju troškova prevoza učenika srednjih škola u Vojvodini.

Pokrajinski sekretarijat je početkom godine raspisao Konkurs za regresiranje prevoza učenika srednjih škola za 2015. godinu. Konkurs obuhvata svih 45 opština i gradova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Vojvodini, kojima je, od ukupne sume od 173.342.137,00 dinara, za prvi kvartal do sada isplaćeno 35.200.000,00 dinara.

Lokalne samouprave kojima je odobren najveći iznos sredstava su Stara Pazova, Subotica, Sombor, Zrenjanin i Pančevo u kojima je i najveći broj učenika - putnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za prevoz učenika-putnika u Vojvodini 35 miliona dinara

Izvor: Radio 021, 07.Maj.2015

Za regresiranje troškova prevoza srednjoškolaca u Vojvodini pokrajinska Vlada namenila je 35.278.500 dinara..."Ostvarivanje jednog od osnovnih principa sistema obrazovanja i vaspitanja, kao što je jednako pravo i dostupnost obrazovanja i vaspitanja, jeste cilj za koji se zalaže ovaj pokrajinski sekretarijat....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.