Počeo sastanak Dačića i Milanovića

Izvor: Večernje novosti, 16.Jan.2013, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo sastanak Dačića i Milanovića

BEOGRAD - Hrvatski premijer Zoran Milanović stigao je u Beograd gde će se sastati sa Ivicom Dačićem. Hrvatska strana od Milanovićevog odlaska u Beograd očekuje nastavak dijaloga između Zagreba i Beograda, koji je gotovo stao12:13 Počeo sastanak Dačića i MilanovićaPredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić sastao se danas u Beogradu sa premijerom Hrvatske Zoranom Milanovićem, koji boravi u radnoj poseti Srbiji.Prvi susret dvojice premijera počeo je nešto posle 12 sati u Palati Srbija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << a posle sastanka Dačić i Milanović obratiće se medijima u 14 sati.Susret premijera Srbije i Hrvatske prati oko 150 akreditovanih novinara, snimatelja i fotoreportera dve države.Do posete dolazi na inicijativu Milanovića, koji će u Beogradu, osim sa Dačićem, razgovarati i sa predstavnicima hrvatske manjinske zajednice u ambasadi Hrvatske. 12:00 Milanović u Beogradu Premijer Hrvatske Zoran Milanović doputovao u radnu posetu Beogradu. Razgovor predsednika Vlade Srbije Ivice Dačića sa premijerom Hrvatske Zoranom Milanovićem u Palati Srbija treba da počne svakog časa.Posle sastanka dvojica premijera će se obratiti medijima u 14 sati.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanović i Dačić se sastali u Beogradu

Izvor: Cafe.ba, 16.Jan.2013

Hrvatski premijer Zoran Milanović sastao se u 12 sati u Beogradu sa srbijanskim kolegom Ivicom Dačićem s kojim razgovara o aktualnim pitanjima.

Nastavak na Cafe.ba...

Dačić i Milanović: Odnosi Srbije i Hrvatske ključni

Izvor: Večernje novosti, 16.Jan.2013

Hrvatski premijer Zoran Milanović stigao je u posetu Beogradu, gde se sastao sa Ivicom Dačićem. Hrvatska strana od Milanovićevog odlaska u Beograd očekuje nastavak dijaloga između Zagreba i Beograda, koji je gotovo stao.19:40 Pupovac pozdravio susret Dačića i MilanovićaPredsednik Srpskog narodnog...

Nastavak na Večernje novosti...

Srušen zid ćutanja

Izvor: RTS, 17.Jan.2013, 12:29

Posetom Beogradu i susretom sa predsednikom Vlade Srbije Ivicom Dačićem srušen je zid ćutanja između dve zemlje, rekao hrvatski premijer Zoran Milanović. Susret dvojice premijera pokazao da je moguće rešavati regionalne probleme kroz saradnju, istakla hrvatska ministarka Vesna Pusić...Premijer...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.