Poboljšana komunikacija javne uprave sa građanima

Izvor: EurActiv Srbija, 11.Apr.2018, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poboljšana komunikacija javne uprave sa građanima

Srbija je u 2016. i 2017. napredovala u otvaranju javne uprave prema gradjanima, postigla bolju komunikaciju uprave sa gradjanima ali i ih više uključivala u procese donošenja odluka, ocenjeno je u izveštaju Centra za evropske politike (CEP) predstavljenom 11. aprila. Kada je reč o manjkavostima, problem je pre svega u kašnjenju sa preduzimanjem nekih mera.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

CEP: Da uprava bude otvorena

Izvor: Danas, 11.Apr.2018

U procesima otvaranja uprave u Srbiji, što podrazumeva veću transparentnost, bolju komunikaciju sa građanima i uključivanje građana i civilnog društva, ima dobrih pomaka, ali dosta mera nije još sprovedeno, pokazuje novi izveštaj o sprovođenju Partnerstva za otvorenu upravu u Srbiji, koji je...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.