Penzionerima od države sutra po 20.000 dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2022, 11:57

Penzionerima od države sutra po 20.000 dinara

Za penzionere u Srbiji, njih nešto više od 1,66 miliona, koliko ih ima na platnom spisku Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO), sutra će početi isplata državne pomoći u iznosu od po 20.000 dinara.

Kako je ranije objašnjeno iz Fonda PIO, novac će dobiti penzioneri kojima je rešenjem o ostvarivanju prava na penziju utvrđen datum korišćenja zaključno sa 31. januarom 2022. godine bez obzira na datum >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << donošenja rešenja.

Korisnicima koji su pravo ostvarili zaključno sa 31. januarom ove godine a nisu obuhvaćeni isplatom od 10. februara, pomoć će biti isplaćena jednokratno, nakon uspostavljanja isplate penzija, objasnili su iz Fonda PIO.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUTRA ISPLATA NOVIH 20.000 DINARA Koliko je država dala do sada: Tačno 8,7 milijardi evra kroz četiri paketa podrške

Izvor: Blic, 09.Feb.2022

Sutra će svaki penzioner dobiti po 20.000 dinara državne pomoći. Biće to najveća pomoć ovoj kategoriji građana i deo četvrtog paketa državne podrške građanima i privredi u poslednje dve godine.

Nastavak na Blic...

Penzionerima pomoć od 20.000 dinara, Vlada danas usvaja i predlog novog Zakona o isplati 100 evra mladima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2022, 07:19

Svih 1,7 miliona penzionera u Srbiji dobiće danas 20.000 dinara, što je najveća jednokratna pomoć ikada isplaćena u Srbiji, a danas će biti isplaćena i januarska penzija uvećana za 5,5 odsto, izjavio je za RTS ministar finansija Siniša Mali i najavio da će Vlada danas usvojiti predlog novog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Od danas isplata 20 hiljada penzionerima: Pomoć će se isplaćivati nekoliko dana, a postoje određeni uslovi

Izvor: OkRadio.rs, 10.Feb.2022

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje danas počinje sa isplatom novčane pomoći u iznosu od 20.000,00 dinara svim korisnicima penzija. Pomoć će dobiti oni koji penziju primaju preko tekućih računa, kao i oni koji svoje prinadležnosti dobijaju na kućne adrese i na šalterima pošta.   Isplata...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.