Pavličić: Što pre utvrditi počinioca i razloge pucnjave

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2012, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavličić: Što pre utvrditi počinioca i razloge pucnjave

NOVI SAD -

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Novom Sadu Igor Pavličić istakao je danas da je bitno da se što pre utvrdi počinilac, kao i razlog pucnjave na prostorije te stranke u Novom Sadu.

Nepoznati počinilac tokom uskršnjih praznika pucao je iz pištolja u centru Novog Sada, a metak je razbio staklo Gradskog odbora Demokratske stranke, saopštio je ranije danas taj odbor.

Metak je, kako se navodi u saopštenju, jutros pronađen u zidu kancelarije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koju koristi omladina te stranke.

"U svakom slučaju loše je što se u Novom Sadu dešavaju scene koje nas podsećaju na neka prošla vremena koja svi želimo da zaboravimo", rekao je Pavličić Tanjugu.

Pavličić je kazao da Gradski odbor DS nije radio od subote, zbog Uskršnjih praznika i da su jutros, kada su došli na posao, zaposleni u GO videli "spolja rupu na staklu i po njenom obliku su pretpostavili da je reč o metku“.

Pavličić, koji je i gradonačelnik Novog Sada, dodao je da su zaposleni u stranci pronašli metak u prostorijama koje koristi omladina DS.

Prema njegovim rečima, metak je pogodio u zid, od zida je rikošetirao u nameštaj, odakle se odbio i završio u prostoriji.

"Sreća u nesreći je da su bili praznici, pa da u prostoriji nije bilo nikoga, jer je to kancelarija u kojoj se redovno okuplja najveći broj ljudi", istakao je gradonačelnik Novog Sada, dodajući da u toj prostoriji češto boravi i više od deset ljudi.

Pavličić je potvrdio da policija na licu mesta vrši uviđaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.