Pametni dušek prilagođava se temperaturi tela i služi kao budilnik

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pametni dušek prilagođava se temperaturi tela i služi kao budilnik

Pametni dušek The Pod novi je proizvod kompanije Eight Sleep koji ima mogućnost automatskog prilagođavanja temperature tokom noći, a u skladu sa vašim navikama tokom spavanja.

Temperatura tela prirodno pada tokom spavanja, zbog čega je The Pod odličan dušek za zagrevanje zimogrožljivih ljudi.

The Pod ima ugrađeni termo alarm koji možete koristiti kao budilnik, tako što ćete ga ohladiti na boku dušeka da vas probudi.

Kao i drugi proizvodi Eight >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sleep kompanije, i novi pametni dušek ima funkciju praćenja spavanja te podešavanja različitih temperatura u zonama kreveta, što znači da možete namestiti dušek da vam, na primer, greje noge, a raslađuje leđa i slično.

The Pod se može povezati sa ostalim pametnim uređajima u kući.

Kompletan sistem kontrolisanja temperature funkcioniše uz posebni spremnik u koji se sipa voda. Temparaturu dušeka možete zagrevati u rasponu od 12 do 46 stepeni celzijusa ili ostaviti da se automatski prilagođava temperaturi tela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.