Pajtićeva savetnica za međunarodnu saradnju podnela ostavku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2009, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtićeva savetnica za međunarodnu saradnju podnela ostavku

NOVI SAD - Savetnica predsednika Izvršnog veća Vojvodine za međunarodnu saradnju Tatjana Đukanović, čiji je suprug Ivo Đukanović uhapšen zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, podnela je danas ostavku na tu funkciju.

U saopštenju, Đukanovićeva je navela da je ostakvu podnela kako bi zaštitila svoju porodicu i svoje kolege "od daljih zluradih podmetanja".

"Mom suprugu je presuđeno bez porote i suda. Naša deca su zastrašena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i izložena porugama. Moj privatni život se potpuno neopravdano izjednačava sa mojom profesionalnom ulogom i obavezama. Time se zlonamerno ugrožava ugled i dostojanstvo institucije u kojoj radim", navela je Đukanovićeva.

Ona je ocenila da je jedini način da ostane mirna i dostojanstvena "da mirno i dostojanstveno ode".

Vanraspravno veće Opstinskog suda u Novom Sadu odlučilo je da na predlog tužilaštva odredi pritvor Ivu Đukanoviću, protiv kojeg je podignuta optužnica zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, saopštio je jutros Opštinski sud.

Policija je 16. juna kod Đukanovića na više lokacija pronašla tri kilograma TNT eksploziva i 2,5 kilograma pentrit eksploziva, nekoliko pištolja i veću količinu municije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tatjana Đukanović podnela ostavku

Izvor: Radio 021, 23.Jun.2009

Savetnica predsednika pokrajinske vlade za međunarodnu saradnju, Tatjana Đukanović, čiji je suprug Ivo Đukanović uhapšen zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksploziva, podnela je danas ostavku na tu funkciju.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.