Pajtić: A da se vrh DS pozabavi dizanjem rejtinga?

Izvor: Blic, 10.Avg.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: A da se vrh DS pozabavi dizanjem rejtinga?

Lider DS Dragan Šutanovac optužio je bivše lidere te partije za loš rejting demokrata, a reagujući na tu izjavu bivši predsednik stranke Bojan Pajtić poručio je vrhu DS da se pozabavi dizanjem rejtinga umesto što, kako je napisao na tviteru, "pucaju sebi u nogu".

- A da se vrh DS pozabavi dizanjem sa sadašnjih četiri odsto, umesto da pucaju sebi u nogu? - napisao je Pajtić retvitujući intervju Dragana Šutanovca za magazin "Nedeljnik". On je prethodno postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i nedavno istraživanje Ipsosa u kome se navodi da je DS na ivici cenzusa.

A da se vrh DS pozabavi dizanjem sa sadašnjih 4%, umesto da pucaju sebi u nogu? https://t.co/ORTe1AFHsV

Šutanovac je u intervjuu "Nedeljniku" rekao da je "grčevita Pajtićeva borba da ostane na poziciji vlasti u Vojvodini dovela do toga da je DS u Vojvodini na poslednjim izborima dobila samo sedam odsto. Đilas je dobio više od dva puta manje glasova u Beogradu".

Očigledno je, naveo je lider DS, da to očajničko držanje za vlast nije donelo rezultat.

A da se vrh DS pozabavi dizanjem sa sadašnjih 4%, a ne nama ex

Ipsos: SNS na 54 odsto, DS na ivici cenzusa - N1 Info https://t.co/ROFQzrFhOP

- DS je 2012. otišla sa vlasti u Srbiji sa više od 22 odsto. A i Đilas i Pajtić tražili su ostavke ljudi koji su osvojili tih 22 odsto. Da bi kasnije Pajtić sa šest odsto u Srbiji i sedam odsto u Vojvodini imao ambiciju da nastavi da vodi DS - rekao je Šutanovac.

Đilas se za sada nije oglasio.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Svađe među demokratama došle do USIJANJA: Ovako je Pajtić UZVRATIO na prozivku Šutanovca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2017

Prepucavanja se nastavljaju..Bivši lider Demokratske stranke Bojan Pajtić žestoko je uzvratio svom nasledniku Draganu Šutanovcu na prozivku da je srozao rejting demokrata jer se grčevito držao vlasti u Vojvodini. Pajtić je na Tviteru poručio predsedniku DS da bi mu bilo bolje da se pozabavi sadašnjim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.