Izvor: B92, 27.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PTT bez rasprave o Petroviću

Beograd -- Upravni odbor PTT saobraćaja "Srbija", odložio raspravu o predlogu za razrešenje generalnog direktora Telekoma Draška Petrovića.

Kako se navodi u saopštenju, nije raspravljano ni o imenovanju novog direktora, kao ni o predlogu za izbor novih članova Upravnog odbora Telekoma, jer odboru nisu dostavljene biografije svih kandidata.

Dogovoreno je da nova sednica Upravnog odbora Pošte Srbije bude održana u petak, 30. novembra, na kojoj će se raspravljati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o Predlogu plana poslovanja Javnog preduzeća PTT saobraćaja "Srbija" koji je većinski vlasnik Telekoma Srbije, za 2008. godinu.

Upravni odbor danas je doneo odluku o usvajanju Ugovora o radu sa novim generalnim direktorom Pošte Srbije Goranom Ćirićem i postavio Dragoslava Šumarca i Gorana Ćirića u Skupštinu akcionara Telekoma Srbije.

Rešenjem Vlade Srbije, za nove članove Upravnog odbora Javnog preduzeća PTT saobraćaja "Srbija" imenovani su: vanredni profesor na Tehničkom fakultetu u Čačku Slobodan Đukić, advokat iz Stare Pazove Radoslav Gvozdić, diplomirani pravnik i direktor filijale Uprave za trezor u Nišu LJubiša Sudimac.

Socijalni radnik, zaposlena u Službi protokola i informisanja opštine Zemun Danica Simić, i profesor iz Čačka Vojislav Ilić, ponovo su izabrani u sastav UO Pošte Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.