PS: Licemerno da Janković ocenjuje rad institucija

Izvor: Blic, 13.Mar.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Licemerno da Janković ocenjuje rad institucija

Pokret socijalista je saopštio da je licemerno da Saša Janković, "koji je godinama urušavao dostojanstvo nezavisne institucije Zaštitnika građana i zloupotrebljavao funkciju", danas ocenjuje rad institucija i drži lekcije onima koji su uspeli da oporave Srbiju.

- Čovek koji je umesto interesa građana Srbije, štitio interese DOS-a, drži lekcije onima koji su uspeli da oporave Srbiju i povrate joj ugled. Janković nikada nije reagovao na kršenje zakona i zloupotrebu institucija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada su Srbijom upravljali ambasadori i tajkuni, kada su šamarali i zabranjivali novinare i neistomišljenike, baš kao što ni danas ne reaguje kada njegove pristalice javno pozivaju na linč, nasilje i vešanje - navodi se u saopštenju PS.

PS u saopštenju kaže da "dosovski kandidat za predsednika Saša Janković, nije uspeo baš ništa da ponudi građanima Srbije, osim mržnje i laži o Aleksandru Vučiću".

- Neprimereno je i licemerno da Janković, koji je godinama urušavao dostojanstvo nezavisne institucije Zaštitnika građana, direktno kršio zakone, zloupotrebljavao funkciju i delio građane na "naše" i "njihove" , danas, bez imalo stida ocenjuje rad institucija u Srbiji - navodi PS.

PS poručuje Jankoviću da će, iako mu je teško da se pomiri sa tom činjenicom, morati da shvati da Srbijom više ne vlada DOS i da je Srbija sada pravna država.

- Dok god je na njenom čelu, Vučić će štiti vladavinu prava u Srbiji - zaključuje PS.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.