PS: Ko je Pajtića uopšte zvao u vladu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2016, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Ko je Pajtića uopšte zvao u vladu?

Pokrajinski odbor Pokreta Socijalista (PS) pita lidera demokrata Bojana Pajtića ko ga je uopšte pozvao da uđe u Vladu Srbije, kada po ko zna koji put izjavljuje da neće biti njen deo.

"Podsećamo Bojana Pajtića da su građani ti koji odlučuju ko će biti na vlasti, a ko ne, demokrate nisu svojom voljom van vlasti u republici, pokrajini i ogromnoj većini lokalnih samouprava, već voljom građana", piše u saopštenju.

PS dodaje da smo imali priliku da prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 16 godina vidimo koliko je Pajtiću stalo do vlasti "po tome što je svoj mandat držao do poslednjeg sekunda iako je bilo jasno da ga građani ne žele".

"Zato Bojanu Pajtiću mora biti jasno da neće biti u vlasti ne zato što on to tako hoće, već zato što tako hoće građani Srbije", ističe se u saopštenju Pokrajinskog odbora PS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.