PS: Hapšenje onih koji su ukrali nije politički progon

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2015, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Hapšenje onih koji su ukrali nije politički progon

Pokret socijalista saopštio je danas da je lider demokrata Bojan Pajtić sramno zloupotrebio Pokrajinsku vladu pretvorivši je u partijski organ Demokratske stranke, i poručio mu da hapšenje onih koji su pokrali pare građana Srbije nije politički progon.

Kako se navodi u saopštenju PS žalosno je što Pokrajinska vlada, kako se navodi, nikada nije održala vanrednu sednicu na kojoj bi razmatrala sve kriminalne radnje koje "sistemski, već 15 godina, sprovode mnogi njeni članovi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali u roku od 24 časa zaseda kada treba osuditi borbu protiv kriminala".

Pokrajinski odbor Pokreta socijalista poručio je Pajtiću da mora da bude svestan da se Srbija promenila i da članska karta DS "koja je nekad bila zaštita od krivičnog progona, više to nije, kao što nije ni članska karta bilo koje druge stranke".

"Nije nam jasno zbog čega se demokrate bune, da li nisu zadovoljni količinom novca koji su njihovi kadrovi zloupotrebili i pokrali ili im jednostavno smeta zašto oni koji su otimali i krali više ne zauzimaju odgovorne funkcije, već se nalaze u zatvoru", navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.