Otvoren konkurs za realizaciju LAP-a u Somboru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2015, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren konkurs za realizaciju LAP-a u Somboru

Grad Sombor raspisao je konkurs za sprovođenje Lokalnog akcionog plana za mlade u 2015. godini, kao i konkurs za Programe za decu u 2015. godini i konkurs za socijalno humanitarne projekte.

Za sprovođenje Lokalnog akcionog plana politike za mlade u 2015. godini ukupno je iz budžeta grada Sombora izdvojeno 3 miliona dinara.

Pravo učešća imaju udruženja građana, organizacije, ustanove i institucije koje pripadaju javnom sektoru a koje imaju u oblasti svoga rada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bavljenje mladima, imaju sedište na teritoriji grada Sombora ili okolnih naselja i nisu organizovale projekte i akcije koje propagiraju versku i nacionalnu mržnju, disktriminaciju i netrpeljivost.

Podnosilac projekta može podneti maksimalno dva projekta, a Komisija može da odobri po jednom projektu najviše 300.000 dinara.

Koje mere Lokalnog akcionog plana će imati prednost na ovom Konkursu može se pročitati na sajtu grada Sombora.

Tamo se nalaze i obrasci za podneošenje predloga projekata, kao i informacije o načinu prijavljivanja.

Konkurs je otvoren do 6. marta.

Na sajtu grada Sombora mogu se pronaći informacije i obrasci i za druga dva konkursa - Konkurs za raspodelu sredstava "Programi za decu 2015." i Javni konkurs za dodelu sredstava iz budžeta grada Sombora za projekte organizacija i udruženja socijalno-humanitarnog karaktera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.