Orban u poseti Beogradu: Počeo sastanak sa Vučićem

Izvor: Večernje novosti, 15.Maj.2020, 12:13

Orban u poseti Beogradu: Počeo sastanak sa Vučićem

Predsednik Srbije Aleksadnar Vučić sastao se danas oko 11 sati sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksadnar Vučić sastao se danas oko 11 sati sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom.Vučić i Orban sastali su se u zgradi Predsedništva, a nakon toga obratiće se medijima.Na odvojenom sastanku, razgovaraju ministar finansija Siniša Mali i mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto.Premijer Mađarske sleteo je na aerodrom “Nikola Tesla” oko 10.30. Orbana je na aerodromu dočekala ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sastanak Vučića i Orbana – u čemu će Srbija i Mađarska imati prijateljsku utakmicu

Izvor: RTS, 15.Maj.2020

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, nakon sastanka sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom, da veruje da će Srbija i Mađarska imati prijateljsku utakmicu u tome ko će imati najviši rast u 2020. godini u Evropi, kao i da neće biti ljutnje ko bude uspešniji. Orban je poručio da su...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.