Optužen da je granom od drveta ubio nevenčanu suprugu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2022, 14:32

Optužen da je granom od drveta ubio nevenčanu suprugu

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Seljameta D. (34) zbog sumnje da je u septembra u kući u Zemunu, nakon verbalne rasprave, granom od drveta na smrt pretukao 27-godišnju vanbračnu suprugu S.D, a potom se spakovao i sa dvoje maloletne dece napustio lice mesta.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godina zatvora ili doživotni zatvor, navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

Tužilaštvo je predložilo sudu i da Seljametu D. produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Sumnja se da je on 18. septembra oko 21 čas u uračunljivom stanju na svirep način lišio života svoju vanbračnu suprugu, tako što joj je granom od drveta dužine oko 70 cm, prečnika 5,5 cm, kao i rukama i nogama zadao veći broj udaraca po glavi i telu.

Žena je tokom nanošenja povreda trpela jake bolove, branila se rukama kako bi zaštitila glavu, ali je usled povreda mozga i gubitka veće količine krvi, preminula.

Seljamet D. je nakon toga ženu položio na pod spavaće sobe, pa je u kolica za pijacu spakovao lične stvari i stvari svoje dvoje maloletne dece i sa njima napustio lice mesta.

Kako Tanjug saznaje, on je potom oko 21.30 pozvao sina gazde kuće u kojoj su živeli, rekavši da mu je supruga pala u nesvest i da odu da provere šta je sa njom.

U kući su zatekli ženu na podu sa maramom vezanom preko usta, a okrivljeni i dvoje dece, koje ima sa ubijenom ženom, nisu bili u kući.

Oni su nakon toga pozvali hitnu pomoć i policiju, a nešto kasnije i Seljameta i rekli mu da mu je supruga dobro, nakon čega se on ubrzo vratio kući gde je potom uhapšen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.