Oproštajni prijem turskog ambasadora

Izvor: BKTV News, 30.Okt.2012, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oproštajni prijem turskog ambasadora

Ambasador Turske u Beogradu Njegova Ekselencija Ali Riza Čolak povodom turskog nacionalnog praznika Dana Republike, priredio je svečani prijem, koji je istovremeno bio i oproštajni.
Prijemu su prisustvovali predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić, potpredsednik Vlade i ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić, ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin, predstavnici diplomatskog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kora, verskih zajednica, vojske, političkih partija, među kojima i Narodni poslanik, Dragomir J. Karić, odbornik u Skupštini grada Beograda, Gordana Karić i predsednik Karić Fondacije, Danica Karić.

Ambasador Čolak je, u kratkom govoru održanom pred više stotina zvanica, izjavio da odlazi iz Srbije kao njen prijatelj i da će i ubuduće nastaviti da radi na poboljšanju odnosa dveju zemalja.
- Verujem u bolju budućnost i regiona i Srbije – poručio je on na prijemu u hotelu “Hajat”.
Turska 29. oktobra slavi nacionalni praznik, pošto je na taj dan 1923. godine proglašena republikom.


Tweet
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Tomislav Nikolić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.