Opljačkana kuća vlasnika Knez petrola

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2021, 22:24

Opljačkana kuća vlasnika "Knez petrola"

Vlasnik "Knez petrola" Srđan Knežević opljačkan je danas oko 17.30, kada su u njegovu kuću u Batajnici upala dvojica razbojnika i ukrala 100.000 evra i dva ženska sata marke "roleks".

Knežević je ovu informaciju potvrdio za Blic i dodao da su svi detalji pljačke snimljeni kamerama i da policija trenutno vrši uviđaj.

Premetačina se dogodila dok je on slavio slavu u kući svoje majke, rekao je Knežević.

Pljačkaši su polomili zadnja vrata u kući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i tako ušli u njegov dom, a Knežević sumnja da su ga pratili, kao i da su znali da je on u tom trenutku odsutan.

On je rekao i da sumnja da su pljačkaši osobe iz njegove okoline, ali je pomenuo i prethodne napade na njega u Crnoj Gori.

“Istraga i snimak sa kamera utvrdiće o kome se radi. Ja sad zaista ne znam, ali eto slično nešto dešavalo se i u Crnoj Gori, ne znam da li to ima neke veze sa ovim sada”, naveo je Knežević za Blic.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Opljačkan vlasnik "Knez petrola", Knežević lopove zatekao u kući

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2021

Srđan Knežević, vlasnik poznate naftne kompanije "Knez petrol", opljačkan je večeras, javljaju srpski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.