Održana druga sednica šidskog parlamenta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2016, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana druga sednica šidskog parlamenta

Danas je u Šidu održana druga sednica lokalnog parlamenta u novom sazivu. Odbornici Skupštine opštine Šid su, između ostalog, izglasali nova kadrovska rešenja i imenovali vršioce dužnosti direktora u tri strateški najvažnija javna preduzeća čiji je osnivač Skupština opštine Šid.

Lokalni parlament u Šidu doneo je danas rešenje o potvrđivanju mandata odbornicima SNS, s obzirom da su odbornički mandati prestali predsedniku opštine i njegovom zameniku nakon izbora >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na ove funkcije.

Doneto je i rešenje o izboru 12 skupštinskih odbora, te rešenje o imenovanju v.d. direktora u najvažnijim JP. Za direktora Vodovoda imenova je Marko Bajić, direktora Standarda Slavica Sremac, a za direktora u JP za stambene usluge i građevinsko zemljište Aleksandar Jovanović.

Skupština opštine Šid danas je donela i odluku o konsolidovanom završnom računu, te program zaštite unapređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta, i program korišnjenja budžetskog fonda za zaštitu i unapređenje životne sredine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.