Odluka o sankcija protiv Rusije stupiće na snagu 23. decembra

Izvor: Vostok.rs, 21.Dec.2015, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluka o sankcija protiv Rusije stupiće na snagu 23. decembra

21.12.2015. -

Odluka o produžetku ekonomskih sankcija EU protiv Rusije, kako se očekuje, stupiće na snagu u utorak 22. decembra, saopštio je izvor u savetu EU.

„Odluka koju su usvojili ambasadori (zemalja EU) o produžetku ograničavajućih mera danas će biti potvrđena kroz pismenu proceduru zemalja EU. Odluka će stupiti na snagu u utorak — nakon objavljivanja u zvaničnom listu EU“, rekao je izvor u EU.

Savet stalnih predstavnika zemalja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << EU usvojio je u petak produženje sankcija protiv Rusije do 31. jula 2016. godine, a koje ističu 31. januara 2015. godine.

Izvor blizak rukovodstvu EU saopštio je da neće biti izmena u samom spisku sankcija i da njihov produžetak ima čisto tehnički karakter.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično - EU produžila embargo Rusiji

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2015

U je zvanično potvrdila produženje ekonomskih sankcija Rusiji do 31. jula 2016. godine, piše u saopštenju Saveta EU...Odluka o sankcija protiv Rusije stupiće na snagu 23. decembra...Odluka o produženju sankcija Rusiji doneta je tokom pismene procedure nakon njenog usvajanja na sednici Saveta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Vanredna sjednica Skupštine o budžetu distrikta

Izvor: Capital.ba, 22.Dec.2015, 10:37

BRČKO, Skupština distrikta Brčko trebalo bi da na današnjoj vanrednoj sjednici razmatra Nacrt budžeta distrikta za 2016. godinu. Predsjednik Skupštine distrikta Đorđa Kojić očekuje da na ovoj sjednici bude usvojena i odluka o privremenom finansiranju koja treba da stupi na snagu 1. januara,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.