Izvor: B92, 08.Apr.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo saslušanje Selimovića

Beograd -- Saslušanje poslanika Demokratske stranke Alena Selimovića, koje je trebalo da bude održano u beogradskoj Palati pravde, odloženo je za 4. maj, zbog, kako kaže Selimović, unapred planiranih obaveza njegovih advokata Maje i Dragana Gojkovića. Selimović je osumnjičen da je učestvovao u malverzacijama sa poslaničkim karticama prilikom izbora Kori Udovički za guvernera Narodne banke Srbije.

Prvo opštinsko tužilaštvo pokrenulo je protiv Selimovića istragu zbog krivičnog dela zloupotrebe položaja. Selimović ja za B92 rekao da nije učestvovao u krađi glasova u Skupštini i da zbog toga ne očekuje da će nakon istrage biti osnova za pokretanje krivičnog postupka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.