Izvor: Blic, 25.Jul.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlaže se sednica Skupštine grada zbog protesta

Predsednik Skupštine grada Beograda Bransilav Belić izjavio je danas da je na sastanku šefova odbornickih grupa dogovoreno da se odloži sednica zakazan za ponedeljak, 28. jul.

Belić je agenciji Beta rekao da je to bio predlog Liberalno-demokratske partije (LDP) zbog protesta u Beogradu i dodao da su se s tim predlogom složile i koalicija "Za evropski Beograd" i Socijalistička partija Srbije (SPS).

On je kazao da je predlog prihvato jer mu "nije u interesu da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u skupštini grada dešava ono što se dešava u republičkom parlamentu".

Dodao je da nije dogovoreno kada će sednica biti održana, ali je naveo da pretpostavlja da će to biti za desetak dana.

Belić je naveo da na sastanku šefova odborničkih grupa nisu bili predstavnici Srpske radikalne stranke (SRS), Demokratske stranke Srbije (DŠ) i Nove Srbije (NS), iako su bili uredno pozvani.

Kako je naveo, oni se "nisu udostojili" ni da jave da neće doći već je to saznao iz sredstava javnog informisanja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.