Izvor: B92, 07.Avg.2010, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornik napao novinare

Kuršumlija -- Odbornik Srpske radikalne stranke u SO Kuršumlija Branislav Miljković pokušao je pre sednice da se verbalno i fizički obračuna sa novinarima.

Nezadovoljan što je Televizija B92 objavila prilog sa prethodne sednice Skupštine opštine Kuršumlija, Miljković je verbalno napao novinarku te kuće Ljiljanu Danilović.

On joj je zamerio to što je u prilogu pustila zamenika predsednika opštine Zorana Lakića iz SRS da se, kako je kazao, "onako ponaša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i bruka radikale".

Ispred skupštinske sale je tada nastala opšta galama jer se umešalo desetak prisutnih odbornika.

Nakon toga odbornik Miljković je izašao ispred opštinske zgrade gde je najpre uputio verbalne pretnje a zatim je pokušao da fizički napadne novinara Radija Slobodna Evropa Miloša Ivanovića.

Teži incident su sprečili okupljeni odbornici i građani koji su se zatekli ispred zgrade opštine Kuršumlija.

Danas se održao nastavak sednice Skupštine opštine Kuršumlija koja je prekinuta u četvrtak, o tome više ovde.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radikalski odbornik napao novinare

Izvor: Mondo, 07.Avg.2010

Odobornik u Kuršumliji Branislav Miljković verbalno i fizički napao dvoje novinara, nezadovoljan njihovim izveštavanjem.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.