Odbijen predlog o oslobađanju Mišića iz pritvora

Izvor: NaDlanu.com, 01.Okt.2009, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijen predlog o oslobađanju Mišića iz pritvora

BEOGRAD, 30. septembra 2009. (Beta) - Sudsko veće u postupku protiv Uroša Mišića optuženog za pokušaj ubistva žandarma Nebojše Trajkovića na stadionu Marakana 2007. godine odbilo je u sredu predlog odbrane da se okrivljeni oslobodi iz pritvora. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbijen predlog o oslobađanju Mišića iz pritvora

Izvor: EMportal, 30.Sep.2009, 17:40

Sudsko veće u postupku protiv Uroša Mišića optuženog za pokušaj ubistva žandarma Nebojše Trajkovića na stadionu Marakana 2007. godine odbilo je danas predlog odbrane da se okrivljeni oslobodi iz pritvora.

Nastavak na EMportal...

Mišić ostaje u pritvoru

Izvor: Radio 021, 30.Sep.2009

Okružni sud u Beogradu odbio je danas predlog da se Urošu Mišiću (21) ukine pritvor, s obzirom da je optužen za pokušaj ubistva žandarma Nebojše Trajkovića, na utakmici Crvena zvezda - Hajduk iz Kule, 2. decembra 2007. Mišić je skoro dve godine u pritvoru.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.