Objavljena preliminarna lista kandidata za popisivace

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2022, 21:14

Objavljena preliminarna lista kandidata za popisivace

Republički zavod za statistiku (RZS) objavio je danas preliminarnu listu kandidata za popisivače koji se pozivaju na obuku, a spisak imena može se videti na sajtu RZS.

Kandidati koji su učestvovali u izbornom postupku mogu uložiti prigovor na listu i to isključivo elektronskim putem, dok rok za ulaganje prigovora traje do sutra u 16 časova.

Konačna lista kandidata za popisivače koji se pozivaju na obuku biće objavljena 26. avgusta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljena preliminarna lista kandidata za popisivace

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Avg.2022

BEOGRAD -Republički zavod za statistiku objavljuje Preliminarnu listu kandidata za popisivače koji se pozivaju na obuku. Pravo na ulaganje prigovora na Preliminarnu listu imaju svi kandidati koji su učestvovali u izbornom postupku. Rok za ulaganje prigovora je 21. avgust 2022. godine do 16.00 časova....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.