Obezbedjenje izbacilo odbornike Nove Srbije

Izvor: S media, 10.Maj.2010, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obezbedjenje izbacilo odbornike Nove Srbije

Odbornike Nove Srbije Milana Gačevića i Nebojšu Minića koji su, uprkos izrečenoj meri udaljenja sa sednice, došli na popodnevni nastavak sednice Skupštine opštine Prijepolje izbacilo je skupštinsko obezbedjenje.

Prilikom intervencije obezbedjenja došlo je do gužve, a veći broj opozicionih odbornika je u nastavku sednice tvrdio da su odbornici Minić i Gačević pretučeni i da su zatražili lekarsku pomoć u ovdašnjem Domu zdravlja.

Sednica je i dalje u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << prekidu jer su zakazane nove konsultacije šefova odborničkih grupa pošto je i jedan odbornik DŠ zapretio blokadom govornice zbog, kako je rekao, "intervencije ljudi u crnim košuljama koji pred očima predsednika Skupštine i predsednika opštine tuku odbornike".

I danas na početku rada skupštine bila je blokirana skupštinska govornica zbog oprečnih stavova odbornika o pismu na kome su dostavljeni skupštinski materijali, a u skupštinskoj sali intervenisalo je i obezbedjenje.

Zbog iste polemike 29. aprila sednica je odložena zbog primedbi da su materijali dostavljeni ili samo na latiničnom ili na ćiriličnom pismu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.