Obaveštenje o obustavi saobraćaja preko kaćkog mosta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2022, 18:13

Obaveštenje o obustavi saobraćaja preko kaćkog mosta

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije obaveštava javnost da će od dana 19. februara 2022. u potpunosti biti obustavljen saobraćaj na mostu preko kanala, na delu lokalnog puta Novi Sad-Kać.

Nakon obilaska trase i uočenih oštećenja na mostu, a u cilju povećanja stepena bezbednosti odvijanja drumskog saobraćaja, pristupiće se sanaciji oštećenja i popravci kolovoza na prilazu mostu. Očekujemo da će svi radovi na predmetnoj deonici biti završeni u roku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od deset dana.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da posebno obrate pažnju na saobraćajnu signalizaciju i koriste alternativne državne puteve - 1B reda broj 12 i IIA reda broj 129.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kaćki most DESET DANA ZATVOREN za saobraćaj, koristite alternativne pravce

Izvor: Blic, 18.Feb.2022

Iz Gradske uprava za građevinsko zemljište kažu da će od subote 19. februara u potpunosti biti obustavljen saobraćaj na mostu preko kanala, na delu lokalnog puta Novi Sad - Kać.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.