O Medvedevu će brinuti više hiljada policajaca

Izvor: Glas javnosti, Beta, 18.Okt.2009, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O Medvedevu će brinuti više hiljada policajaca

BEOGRAD - Načelnik Uprave policije za Beograd Slobodan Vukolić izjavio je juče da će više hiljada policajaca biti angažovano na obezbeđenju posete ruskog predsednika Dmitrija Medvedeva Srbiji, zakazane za utorak, 20. oktobar.

Vukolić je apelovao na građane u Beogradu da tog dana što više koriste javni prevoz kako bi se smanjile gužve u saobraćaju, kao i da pokažu strpljenje za mere bezbednosti koje će biti primenjene.

- U određenim intervalima biće zaustavljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << automobilski saobraćaj u pojedinim ulicama - rekao je Vukolić i dodao da će povremeno biti zabranjivan i prolaz pešaka zbog bezbednosti ruskog predsednika.

Vukolić je naveo da je reč o ulicama u opštinama Novi Beograd, Savski venac, Vračar, Palilula i Stari grad, ali nije mogao da govori o detaljima u vezi sa režimom saobraćaja povodom posete ruskog predsednika.

- U tim opštinama će doći do preusmeravanja saobraćaja što će neminovno dovesti do otežanog saobraćaja - rekao je načelnik Uprave policije za Beograd.

Vukolić je rekao da će se policija truditi da građani što manje osete izmene režima saobraćaja u Beogradu.

- U tome će nam pomoći Skupština grada sa svojim komunalnim službama kako bi građani što manje osetili prisustvo policije i izmene režima saobraćaja i da bi se život što normalnije odvijao - poručio je Vukolić.

Govoreći o poseti ruskog predsednika Srbiji, Vukolić je rekao da je reč o poseti „najvišeg stepena bezbednosti“, ali nije želeo da govori o pojedinim merama.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.