Novosti saznaju: Vučić otkazao sve predizborne mitinge SNS

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2020, 19:10

"Novosti" saznaju: Vučić otkazao sve predizborne mitinge SNS

Kako “Novosti” saznaju lider SNS nije hteo ni na koji način da ugrozi stanje stanovništva pogotovo jer se na predizbornim skupovima najjače stranke u zemlji očekivao veliki broj ljudi Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić predložio je večeras na sednici Izbornog štaba da svi predizborni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << skupovi stranke, uključujući i veliki skup u Novom Sadu i završni skup u Nišu, budu otkazani. Kako “Novosti” saznaju lider SNS nije hteo ni na koji način da ugrozi stanje stanovništva pogotovo jer se na predizbornim skupovima najjače stranke u zemlji očekivao veliki broj ljudi.Prvi takav skup trebalo je da se održi u petak Novom Sadu, na kome se očekivalo prisustvo najmanje 30.000 pristalica naprednjaka. Kako saznajemo, Vučić je večeras na sednici Izbornog štaba SNS izneo ovaj predlog iako je epidemiološka situacija u Srbiji daleko od dramatične i uprkos tome što je stav stručnjaka, pre svega lekara epidemiologa, taj da ne treba zabranjivati masovna okupljanja, a dokaz za to je večerašnji derbi Zvezde i Partizana koji će biti odigran pred nekoliko desetina hiljada ljudi. Obrazlažući svoj predlog na sednici Izbornog štaba, Vučić je naveo da organizovanjem masovnih predizbornih skupova ne želi da ugrozi zdravlje ni jednog jedinog čoveka, jer je zdravlje i bezbednost građana Srbije iznad politike.Kako saznajemo, Vučićev predlog usvojen je tesnom većinom.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić otkazao sve predizborne mitinge SNS

Izvor: B92, 10.Jun.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio je večeras na sednici Izbornog štaba da svi predizborni skupovi stranke budu otkazani, nezvanično saznaje B92.net.

Nastavak na B92...

Vučić otkazao sve predizborne mitinge SNS

Izvor: Luftika.rs, 10.Jun.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio je večeras na sednici Izbornog štaba da svi predizborni skupovi stranke budu otkazani, nezvanično saznaje B92.net.. Predlog uključuje i veliki skup u Novom Sadu i završni skup u Nišu.. Kao razlog se navodi zdravlje građana, jer predsednik Vučić...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.