Novi trijumf Ivane Španović, Kolašinac peti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trijumf Ivane Španović, Kolašinac peti

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović trijumfovala je na mitingu u Berlinu u skoku u dalj, dok je Asmir Kolašinac zauzeo peto mesto u bacanju kugle.

Španovićeva je do trijumfa došla skokom od 6.60 metara, koji je ostvarila u drugoj seriji.

Srpska atletičarka na najbolji način završila je ovu takmičarsku sezonu. Ona je krajem prošlog meseca osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Pekingu rezultatom 7.01 metara.

Pre tri dana pobedila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je na mitingu Dijamantske lige u Cirihu i oborili nacionalni rekord, koji sada iznosi 7.02 metara.

Drugi srpski predstavnik u Berlinu, Asmir Kolašinac nije bio na nivou svojih najboljih rezultata. U poslednjoj seriji bacio je kuglu 20.37 metara što je bilo dovoljno za peto mesto.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.