Novi svedoci imaju saznanja o pobuni JSO

Izvor: TvojPortal.com, 12.Avg.2011, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi svedoci imaju saznanja o pobuni JSO

/press online/ Uskoro istina - Saslušane su osobe koje bi mogle da razotkriju detalje pobune „crvenih beretki" iz novembra 2001. Neke od njih su bile akteri tog događaja, rekao Radisavljević u intervjuu „Novom magazinu"



Hoće li se konačno saznati pravi povod... Pobuna JSO iz novembra 2002.

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević izjavio je da je saslušano više osoba koje imaju saznanja ili su bili akteri pobune Jedinice za specijalne >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << operacije iz novembra 2001. On je istakao da će vrlo brzo biti završen pretkrivični postupak i da će biti pozvani svi koji mogu da pomognu u rasvetljavanju te pobune.
- Nema zastoja u vođenju ovog pretkrivičnog postupka. Saslušano je više lica koja imaju saznanja ili su bili akteri dogadaja iz novembra 2001. godine - rekao je tužilac za „Novi magazin".
Iako su ranije pominjani kao osobe koje bi trebalo da budu pozvane da iznesu svoja saznanja u vezi sa pobunom JSO, Goran Radosavljević Guri, bivši komandant Žandarmerije, i Aco Tomić, načelnik Uprave vojne bezbednosti, nisu još bili u tužilaštvu.Ostatak teksta pročitajte na linku

društvoSrbijaistragastrajk JSOnova saznanjanovi svedociTužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.