Izvor: B92, 23.Apr.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novac za izgradnju pozorišta u KM

Beograd -- Ministarstvo kulture je saopštilo da je danas potpisan Ugovor o prenosu sredstava namenjenih izgradnji zgrade Narodnog pozorišta u Kosovskoj Mitrovici.

Ugovor su potpisali ministar Vojislav Brajović i direktor Narodnog pozorišta Priština, sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici, Nenad Todorović. Reč je o četiri miliona dinara predviđenih za realizaciju prve faze gradnje.

Ta suma, koja je deo budžetski bilansiranih sredstava, namenjena je izradi generalnog, odnosno idejnog i detaljno razrađenog glavnog projekta sa kompletnom projektnom dokumentacijom, saopštilo je Ministarstvo kulture Srbije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Za pozorište u Kosovskoj Mitrovici četiri miliona dinara

Izvor: Blic, 23.Apr.2008

Ministar kulture Republike Srbije Vojislav Brajović i direktor Narodnog pozorišta Priština sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici Nenad Todorović, potpisali su danas Ugovor o prenosu sredstava za realizaciju prve faze izgradnje tog pozorišta, saopšteno je danas iz Ministarstva kulture.....U saopštenju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.