Nova stranka: Paori postaju kmetovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2016, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranka: Paori postaju kmetovi

Nova stranka i partneri u okupljeni u savez "Složno demokratski" saopštili su danas da se najbolje vidi šta se dešava kada su na vlasti bahati i nesposobni u slučaju protivzakonite uzurpacije zemlje u somborskom ataru, koji liči na Divlji zapad.

Vlada Srbije na čelu sa kandidatom za predsednika vlade i predsednika svih opština, svojim zaključkom i preporukom je uspela da uvede anarhiju kao oblik društvenog uređenja, ocenjuje se u saopštenju.

Savez konsatatuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da su hapšenja već počela, a kako je krenulo ni oružani sukobi nisu isključeni.

Nažalost, nije se moglo ništa bolje ni očekivati od kriminalne organizacije kakva je Srpska napredna stranka., a GrO SNS Sombor je pravi reprezent te vlasti sa neobrazovanim i korumpiranim kadrovima.

"Bezobrazluk je da neko ko ne zna da oduzme dva od petnaest, spočitava propuste prethodne somborske vlasti u "poslednjih 15 godina". Upravo te dve godine koje su naprednjaci zaboravili da oduzmu su prava šteta za građane Sombora, ocenjuje se u saopštenju.

Dodaje se da je kap, koja je prelila čašu, hapšenje paora koji danonoćnim dežurstvima pokušavaju da zaštite ono malo zemlje koju nisu uzurpirarli gradonačelnikovi miljenici.

U saopštenju se kaže da, "kada bi gospodin Saša Todorović imao makar malo više časti od ljudi iz njegovog okruženja, istog momenta bi se povukao iz političkog života i uputio javno izvinjenje građanima za svu štetu koju im je učinio".

Nova stranka i partneri u okupljeni u savez "Složno demokratski" imaju obavezu da sa vlasti sklone anticivilizacijsku tvorevinu oličenu u SNS, pominje se u saopštenju.

Takođe se ističe da je svima jasno da donošenje Zakona o poljoprivrednom zemljištu ima za cilj stvaranje nove grupe zemljoposednika sa Andrejom Vučićem na čelu.

Ako se to dogodi vojvođanski paori će postati kmetovi i zato Nova stranka traži podršku građana da to zajedno sprečimo, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.