Nova rukovodstva DSS-a u Beogradu i Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2017, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova rukovodstva DSS-a u Beogradu i Novom Sadu

Demokratska stranka Srbije saopštila je danas da je izabrala nova partijska rukovodstva u Beogradu i Novom Sadu.

Na čelu novog rukovodstva Gradskog odbora DSS u Beogradu će biti mr Velimir Gavrilović (41), koji je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je završio i međunarodne master studije, a od 2002. do 2008. godine radio je u Ministarstvu za ekonomske odnose sa inostranstvom, odnosno u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saopštenju se navodi da je izbor novog rukovodstva u Beogradu nastavak izgradnje novog DSS-a, ali i organizacione, političke i kadrovske pripreme za beogradske izbore.

Gradski odbor DSS, navedeno je u saopštenju, predstaviće niz konkretnih mera i rešenja za bolji život Beograđana i funkcionisanje prestonice, i ponudiće jasnu kadrovsku i programsku alternativu aktuelnoj vlasti.

Demokratska stranka Srbije izabrala je i novo rukovodstvo u Novom Sadu na čijem čelu će biti mr Bojan Radojević (44), koji je diplomirao i magistrirao na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, gde je i radio na predmetu "Metodologija naučnog rada i geografski informacioni sistemi".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.