Nikolić se zalaže za brzo formiranje vlade

Izvor: Kurir, 24.Maj.2012, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić se zalaže za brzo formiranje vlade

Ta vlada imaće zadatak da se što pre uhvati u koštac sa problemima sa kojima se suočavaju građani Srbije

BEOGRAD - Novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova Slovačke Miroslavom Lajčakom da se zalaže za brzo formiranje vlade Srbije, koja će imati zadatak da se što pre uhvati u koštac sa problemima sa kojima se suočavaju građani Srbije.

Nikolić je Lajčaku kazao da će u svom radu posebno insistirati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na nastavku evropskog puta Srbije, na stvaranju nacionalnog konsenzusa za rešenje problema Kosova i Metohije, na borbi protiv korupcije i kriminala, kao i da će pružati svaku potrebnu pomoć vladi pri stvaranju novih radnih mesta, piše u saopštenju Srpske napredne stranke gde je sastanak i održan.

Nikolić je poručio i da će mu cilj biti stabilizacija ekonomskih i socijalnih prilika, kako bi Srbija mogla da postane normalna i moderna evropska zemlja.

U saopštenju je navedeno da je Lajčak Nikoliću čestitao pobedu na izborima i poželeo mu svaku sreću u daljem radu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.