Nikolić o kandidaturi za predsednika: Dogovorićemo se…

Izvor: Telegraf.rs, 15.Feb.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić o kandidaturi za predsednika: Dogovorićemo se…

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da nije iznenađen jednoglasnom odlukom Predsedništva Srpske napredne stranke da Aleksandar Vučić bude predsednički kandidat te stranke.

Upitan da li ga iznenađuje jednoglasna odluka Predsedništva SNS-a, budući da je jedan od članova tog tela i njegov sin Radomir Nikolić, Tomislav Nikolić je rekao da nije, jer je stav njegovog sina >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bio poznat i pre samog glasanja.

Na pitanje novinara da li odustaje od kandidature, Nikolić je rekao: Dogovorićemo se. Bože zdravlje.

Nikolić nije hteo da kaže šta će raditi po isteku mandata, već je novinarima na prijemu povodom Dana državnosti kratko poručio da će odgovoriti na sva pitanja, samo ne sada.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Kandidatura Srbije

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(KURIR TV) NIKOLIĆ POSLE DODELE ODLIKOVANJA: Nisam iznenađen ishodom glasanja, a o kandidaturi...

Izvor: Kurir, 15.Feb.2017

...On je na taj način prokomentarisao sinoćnje glasanje u sedištu SNS povodom izbora kandidata te stranke za predstojeće predsedničke izbore..Na pitanja novinara da li je odustao od predsedničke kandidature, kratko je rekao: "Bože zdravlja, dogovorićemo se"..Nikolić je dodao i da je njegov sin...

Nastavak na Kurir...

Da li je Radomir Nikolić juče uživo gledao "Ubice mog oca"?

Izvor: Vesti-online.com, 15.Feb.2017

Utorak, 14. februar 2017. godine. Predsedništvo Srpske napredne stranke. Izbor kandidata za ovogodišnje predsedničke izbore u Srbiji. Može biti samo jedan - Aleksandar Najveći. Aktuelni srpski predsednik Tomislav Nikolić je, posle višemesečnih spekulacija, politički "ubiven" - jer, kao što...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.