Nikolić: Nema mogućnosti za saradnju sa D S S

Izvor: S media, 07.Feb.2011, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Nema mogućnosti za saradnju sa D S S

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je večeras da ne vidi više mogućnost za saradnju sa Demokratskom strankom Srbije.

"Više nema mogućnosti za saradnju. Sve vreme sam pokušavao da sarađujemo, ali oni su to odbijali. Da sam u Demokratskoj stranci Srbije bio bih zabrinut za njenu sudbinu", rekao je Nikolić u emisiji "Utisak nedelje" na televiziji B92.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Govoreći o jučerašnjem mitingu Srpske napredne stranke u Beogradu, Nikolić je rekao da je taj skup "postavio pitanje legitimiteta vlasti" uprkos tome što ona i dalje može da obezbedi podršku većine poslanika u Skupštini.

Nikolić je optužio vladajuću koaliciju da sprečava povratak u zemlju Bogoljuba Karića koji je nudio jemstvo da se vrati i da izjavu.

Više tužilastvo u Beogradu je protiv braće Bogoljuba i Sretena Karića podiglo optužnicu zbog sumnje da su sa još 14 osoba oštetili kompaniju "Mobtel" za više od 60 miliona evra.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Sa DSS nema više saradnje

Izvor: Mondo, 06.Feb.2011, 23:56

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je večeras da ne vidi više mogućnost za saradnju sa Demokratskom strankom Srbije.

Nastavak na Mondo...

Nikolić: DSS treba da se zabrine

Izvor: B92, 07.Feb.2011

Beograd -- Posle mitinga u Beogradu, više nema mogućnosti za saradnju sa Demokratskom strankom Srbije, izjavio je predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić...Nikolić je, gostujući u emisiji "Utisak nedelje" na TV B92, rekao da je priča o saradnji sa DSS završena, i ocenio da je ta saradnja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.