Nikolić: Neću dozvoliti da se formira vlada

Izvor: S media, 11.Maj.2012, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Neću dozvoliti da se formira vlada

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je da neće dozvoliti da se formira republička vlada i da proglašeni rezultati izbora budu i konačni.

"Neka se ponašaju srpski, neka priznaju šta su uradili. Boris Tadić je pokrao izbore i mi ćemo to da dokažemo", rekao je Nikolić na skupu u Kraljevu i dodao da je o tome obavestio "sve >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << njihove i sve naše prijatelje".

On je građanima poručio da ne bi imao ništa protiv "da mu uđu u kuću i odnesu frižider ili televizor, ali da ne da glas, "koji može da upotrebi jednom u četiri godine".

Nikolić je ponovio da će izbori biti rešeni u sredu, za kada je planiran protest pristalica SNS, i ponovo zapretio ponavljanjem 2000.

"Isteraću zlo iz Srbije!"

Posle drugog kruga, ukoliko ga bude, ispuniću sva obećanja koja sam dao u prvom krugu predsedničkih izbora, rekao je lider SNS.

"Svako ko se ogrešio o vaš glas, završiće u zatvoru", kazao je Nikolić i dodao da 20. maja ne računa samo na one koji su već glasali za njega, "već i na one druge koji će mu se pridružiti posle svega što je izneo o izbornoj krađi".

Zorić: SNS policiji ne da na uvid glasačke listiće

Predsednik RIK: Nemamo podatke o nedostajućim listićima

Vučić:Tadić, Dačić i Arkanov potrčko su povratak u devedesete

"Još su mi draži oni koji će mi se tek pridružiti. Zlo je ušlo u Srbiju, moramo da ga isteramo. Ovo nije Srbija", rekao je Nikolić.

On tvrdi da su u džaku koji je pronađen u jednom gradu u Vojvodini bila 1.804 listića za njega, a 70 za Tadića.

U prilog tome da su protiv njega upotrebljeni svi načini borbe, Nikolić je naveo i da je juče "snimio emisiju kod Ivana Ivanovića, ali da je ona danas zabranjena".

Detaljnije o celokupnom sukobu prouzrokovanom sumnjom u rezultate izbora čitajte OVDE.

(Tanjug, Foto: Beta)
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Boris Tadić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.