Nevreme u pazovačkoj opštini oštetilo više od 500 spomenika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2017, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme u pazovačkoj opštini oštetilo više od 500 spomenika

Na teritoriji Opštine Stara Pazova nevreme je delimično ili potpuno oštetilo spomenike na grobljima, a ima i spomen obeležja koja su potpuno srušena.

Prema rečima direktora JKP "Čistoća" Jovice Gagrice, ukupno je oštećeno ili potpuno srušeno 532 spomenika, a najviše u Golubincima, zatim u Staroj Pazovi, dok se sporadični slučajevi beleže u Starim Banovcima i Belegišu.

Ekipe ovog preduzeća su na terenu i rade na čišćenju prilaznih staza i uklanjanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stabala koja su pala, a prema rečima nadležnih, ekipe istovremeno utvrđuju koji spomenici su oštećeni, tako da će se u toku iduće sedmice znati na koji način će porodicama preminulih biti nadoknađena šteta, odnosno na koji način će spomenici biti vraćeni u prvobitno stanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

(VIDEO) TORNADO KOD STARE PAZOVE Vozili su za Novi Sad a onda je NASTAO MRAK Zastrasujuci snimci iz srca OLUJE USRED SRBIJE

Izvor: medio.rs, 20.Sep.2017, 08:23

STARA PAZOVA - Na teritoriji Opštine Stara Pazova nevreme je delimično ili potpuno oštetilo spomenike na grobljima, a ima i spomen obeležja koja su potpuno srušena.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.