Netanijahu poziva sve partije na ujedinjenje

Izvor: Vostok.rs, 03.Feb.2013, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanijahu poziva sve partije na ujedinjenje

03.02.2013. -

Premijer Izraela Benjamin Netanijahu je pozvao sve partije u parlamentu, uključujući i svoje ideološke oponente, da učestvuju u „vladi nacionalnog jedinstva“, čiji bi glavni zadatak bio borba protiv iranske nuklearne pretnje. Netanijahu je u subotu od predsednika Šimona Peresa dobio mandat da formira i stane na čelo novog kabineta, koji po zakonu mora da dobije podršku minimum 61. od 120 poslanika.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Severna Koreja preti da će početi rat za ujedinjenje Koreje

Izvor: Vostok.rs, 03.Feb.2013

03.02.2013. -..Kao odgovor na učešće Južne Koreje u realizaciji sankcija, koje je uveo Savet bezbednosti UN, Severna Koreja će početi „veliki rat za ujedinjenje otadžbine“, saopštio je Komitet za mirno ujedinjenje Koreje. Severna Koreja je „u potpunosti spremna da se bori protiv vojnih...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.