Nerealna ideja o podeli Kosova

Izvor: TvojPortal.com, 21.Maj.2011, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nerealna ideja o podeli Kosova

/press/ SAD se protive ideji o podeli Kosova jer smatraju da su takve ideje i nerealne i opasne, poručila je juče direktorka Odeljenja za jugoistočnu Evropu Stejt departmenta Dženifer Braš.

Ne shvata neutralnost Srbije ...  Dženifer Braš iz Stejt Departmenta

Ona je rekla da se čudi zašto se u Srbiji priča o takvoj mogućnosti jer je to pitanje postalo bespredmetno otkako je Kosovo proglasilo nezavisnost.
- Kosovo je priznalo 75 zemalja sveta i potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << sam sigurna da vlasti Kosova nikada neće prihvatiti ideju o bilo kakvoj podeli. Prioritet treba da bude dijalog između Beograda i Prištine, koji će, verujem, dati dobre rezultate - ocenila je Braš u razgovoru sa novinarima i urednicima iz Srbije.Ostatak vest pročitajte na linku

SrbijaKosovoSADpodelaneutralnostdzenifer brasnerealno

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.