Izvor: NaDlanu.com, 04.Sep.2010, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema podataka o vezama Šarića sa Hipo bankom

BEOGRAD, 4. septembra 2010. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačih izjavio je u subotu da u istrazi o navodnim malverzacijama u poslovanju austrijske Hipo (Hypo) Alpe Adria banke da sada nije bilo podataka o umešanosti optuženog za narkokriminal Darka Šarića, kao i da je ta istraga na samom početku. "Istraga o navodnim malverzacijama u poslovanju te banke je na samom početku i tek treba ispitati 20 miliona stranica o tom poslovanju. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Poternica Bojoviću, lupa za Hipo i Šarića

Izvor: Mondo, 04.Sep.2010

Bojović se traži zbog organizovanja više ubistava a istraga o vezi Šarića i Hipo banke na početku, potvrdio ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.