Navijači pale slovenačka preduzeća u Prištini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači pale slovenačka preduzeća u Prištini

Prištinska navijačka grupa "Plisat" (Patke) danas je, zbog hapšenja Ramuša Haradinaja, bacala baklje na slovenačka preduzeća u Prištini mobilnog operatera IPKO i NLB banke.

"Ili oslobodite Haradinaja ili ćemo uništiti sve što imate na Kosovu", poručile su Patke u video poruci postavljenoj na Fejsbuk na kome se vidi i kako pale pirotehnička sredstva na ulazu u prodavnicu.

Kosovska vlada je oštro osudila ove, kako je ocenjeno, vandalske napade usmerene na slovenačka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preduzeća na Kosovu, objavili su kosovski mediji.

Vlada Kosova pozvala je građane na odmerenost i uzdržanost od svakog nasilja, uveravajući ih da se pitanje Haradinaja tretira na najvišem državnom nivou i da se očekuje da će uskoro biti rešeno na pravedan i zakonit način.

Vlada je, kako su preneli mediji, pozvala i organe reda da u skladu sa zakonom razmotri najnovija nasilna dela usmerena na preduzeća i da preduzmu sve neophodne mere da spreče njihovo ponavljanje.

Vođa navijačke grupe fudbalskog tima Priština Patke Albert Kastrati poznat kao Tigar trenutno se nalazi na saslušanju u policiji zbog napada ove navijačke grupe na NLB i IPKO, o čemu je sam obavestio Kosova pres.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIŠTINSKI NAVIJAČI: Slovenci, oslobodite Haradinaja ili ćemo uništiti sve što imate na Kosovu

Izvor: Kurir, 18.Jun.2015

Prištinska navijačka grupa Plisat danas je bacala baklje na slovenačka preduzeća u Prištini IPKO i NLB banku i poručila Sloveniji da oslobodi Ramuša Haradinaja..PRIŠTINA - Prištinska navijačka grupa "Plisat" (Patke) danas je, zbog hapšenja Ramuša Haradinaja, bacala baklje na slovenačka preduzeća...

Nastavak na Kurir...

Navijači iz Prištine: Oslobodite Haradinaja ili rušimo sve slovenačko

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jun.2015

Grupa albanskih navijača bacila je baklje na objekte slovenačkih preduzeća u Prištini zbog hapšenja Ramuša Haradinaja u Sloveniji. Baklje su bačene na objekte mobilnog operatera IPKO i Nove ljubljanske banke (NLB) u Prištini...Navijačka grupa Fudbalskog kluba Priština, pod nazivom "Plisat"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.