Izvor: B92, 20.Dec.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Mićić: Nisam produžena ruka Đinđića

Beograd -- Predsednik Skupštine Srbije Nataša Mićić izjavila je da će s premijerom Srbije Zoranom Đinđićem, ako preuzme dužnost predsednika države, sarađivati kao i do sada i kategorički odbila optužbe opozicionih stranaka da je njegova produžena ruka. "Sarađivaćemo i dalje, onako kako sarađujermo sada. Ne mislim da svoju nezavisnot treba da dokazujem protivljenjem svakom rešenju koje dolazi iz Vlade", rekla je ona. Nataša Mićić je istakla da bi njen prvi zadatak na mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << presednika Srbije bio rad na novom Ustavu, odnosno ubrzanje tog posla. "Što se vanrednih parlamentarnih izbora tiče, ukoliko u narednoj godini bude izrađen Ustav Srbije, izbori će sigurno biti održani", naglasila je ona.

Prema njenim rečima, ako tekst Ustavne povelje bude završen tokom naredne nedelje, sednica Parlamenta će biti brzo zakazana, a ako se to ne desi, onda će jedna od prvih tema u 2003. biti rasprava o ustavnom tekstu nove zajednice Srbije i Crne Gore.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.