Nata Mesarević v. d. predsednika Suda

Izvor: Danas, 09.Mar.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nata Mesarević v. d. predsednika Suda

Sudija Nata Mesarević izabrana je juče na mesto vršioca dužnosti predsednika Vrhovnog suda Srbije. Ovo su na Opštoj sednici Vrhovnog suda, tajnim glasanjem, većinom glasova odlučile sudije ovog najvišeg suda u zemlji.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nata Mesarović v.d. predsednice Vrhovnog suda

Izvor: EMportal, 09.Mar.2009

Sudija Nata Mesarović izabrana je na opštoj sednici za vršioca dužnosti predsednika Vrhovnog suda Srbije (VSS), saopšteno je iz VSS-a.

Nastavak na EMportal...

Nata Mesarević v.d. predsednika Vrhovnog suda

Izvor: Blic, 10.Mar.2009, 09:37

Nata Mesarević..BEOGRAD - Za v.d. predsednika Vrhovnog suda Srbije izbrana je juče sudija Nata Me­sarević, a dosadašnja predsednica Vida Petrović-Škero je odbila da se kandiduje na jučerašnjoj opštoj sednici.....Sudije su prijavile kao kandidate samo sudiju Mesarević i dosadašnju predsednicu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.