Nastavljena sednica Skupštine

Izvor: NaDlanu.com, 01.Nov.2011, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena sednica Skupštine

BEOGRAD, 1. novembra 2011. (Beta) - Skupština Srbije nastavila je u utorak sednicu, a na početku rada poslanici koriste vreme za postavljanje pitanja.

BEOGRAD, 1. novembra 2011. (Beta) - Skupština Srbije nastavila je u utorak sednicu, a na početku rada poslanici koriste vreme za postavljanje pitanja.Posle pitanja, parlament će početi raspravu o prestanku funkcije članu Komisije za hartije od vrednosti Dragutinu Radosavljeviću.Radosavljević je pre izbora u Komisiju bio direktor Poreske uprave Srbije a odmah posle izbora za člana Komisije podneo je ostavku na tu funkciju.Nova Komisija za hartije od vrednosti izabrana je 14. jula. Za predsednika Komisije tada je izabran Zoran Ćirović, a za članove, pored Radosavljevića, Milko Štimac, Dušan Bajec i Zorica Krnjević Mišković.Radosavljevića je u novembru 2008. godine Vlada Srbije imenovala za direktora Poreske uprave, a pre toga je bio državni sekretar u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu.Skupština će razmotriti i izbor Nikole Martinovića za člana Saveta guvernera Narodne banke Srbije, na period od šest godina.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Završena rasprava, nastavak u sredu

Izvor: NaDlanu.com, 01.Nov.2011

BEOGRAD, 1. novembra 2011. (Beta) - Skupština Srbije završila je u utorak raspravu o prestanku funkcije članu Komisije za hartije od vrednosti Dragutinu Radosavljeviću i o izboru Nikole Martinovića za člana Saveta guvernera Narodne banke Srbije, na period od šest godina... BEOGRAD, 1. novembra...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.