Izvor: Blic, 07.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena rasprava o Zakonu o vojsci

Sednica Skupštine Srbije, koju je predsednik parlamenta Oliver Dulić odložio zbog nedostatka kvoruma, nastavljena je nešto posle 12 sati.



Sednica je odložena nakon što su poslanici G 17 plus odbili da uđu u skupštinsku salu i daju kvorum jer je dnevni red naredne sednice, prema navodima poslanika iz te stranke, utvrđen bez konsultacija sa njima.

Poslanici G 17 plus negodovali su zato što na dnevni red naredne sednice nije uvršten Predlog zakona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o besplatnoj podeli akcija, koji je juče usvojila Vlada Srbije, na predlog Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj.

Na Predlog zakona o Vojsci Srbije, kojim se uređuju položaj i nadležnosti vojske, kao i princip komandovanja i rukovođenja, podneto je oko 60 amandmana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.