Nastavak vojnotehničke saradnje sa Rusijom

Izvor: Vostok.rs, 27.Jun.2017, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak vojnotehničke saradnje sa Rusijom

Ministar odbrane Zoran Đorđević sastao se sa delegacijom Federalne službe za vojnotehničku saradnju Ruske Federacije, koju predvodi prvi zamenik direktora Andrej Bojcov, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

Tokom sastanka analizirane su dosadašnje aktivnosti vojnotehničke i vojnoekonomske saradnje dve zemlje. Konstatovano je da dosadašnje aktivnosti imaju uzlazni trend, te da će Ministarstvo odbrane Republike Srbije i Federalna služba za vojnotehničku saradnju Ruske Federacije nastaviti aktivnu saradnju.

Delegacija se na poziv Ministarstva odbrane Republike Srbije nalazi u zvaničnoj poseti Osmom međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme Partner 2017.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević sa nizom stranih delegacija na marginama sajma naoružanja

Izvor: RTS, 27.Jun.2017

Ministar odbrane Zoran Đorđević sastao se na marginama Međunarodnog sajma naoružanja i vojne opreme "Partner 2017" sa više delegacija, koje su došle da se upoznaju sa kapacitetima i mogućnostima srpske odbrambene industrije. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.