Napadnut šef izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Mar.2018, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut šef izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci

Šef izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci Igor Milenković napadnut je danas u kasnim popodnevnim satima, pred lokalne izbore, saopštila je ta stranka.

Kako navode "grupa nasilnih aktivista Srpske napredne stranke pretukla je danas šefa izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci Igora Milenkovića, nekoliko sati nakon posete predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića tom mestu, a u vreme boravka premijerke Srbije Ane Brnabić u tom gradu".
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Narodna stranka smatra da je to "odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića na to što su otkrili njegovu tajnu večeru sa Hašimom Tačijem prošlog utorka u Parizu, kao i sastanke u Njujorku, koje je pokušao da sakrije od javnosti".

Taj napad je, navela je Narodna stranka  u saopštenju, "kulminacija kampanje zastrašivanja i pretnji" u Smederevskoj Palanci.

Narodna stranka je pozvala građane Smederevske Palanke da "ostanu mirni i da ne odgovaraju na provokacije", već da se masovnim izlaskom na birališta 25. marta "odupru fašističkim metodama Vučićevog režima".

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić održaće sutra u podne vanrednu konferenciju za novinare povodom tog napada.

(Kraj) tko/šm

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NS: Pretučen šef izbornog štaba u Smederevskoj Palanci

Izvor: B92, 19.Mar.2018

Šef izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci Igor Milenković napadnut je u kasnim popodnevnim satima, pred lokalne izbore, saopštila je ta stranka...Kako navode "grupa nasilnih aktivista Srpske napredne stranke pretukla je danas šefa izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.