Nagradni konkurs za idejno rešenje plakata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2016, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagradni konkurs za idejno rešenje plakata

Biznisnova – centar za proaktivno poslovanje iz Novog Sada pozvao je sve zainteresovan autore i autorke da učestvuju na konkursu izrade idejnog rešenja plakata za konferenciju "Izrael – preduzetnička nacija – Od pustinje do oaze" koju će realizovati ovo udruženje. Rok za prijavu radova je 11. februar.

Plakat u potpunosti treba da odgovara temi konferencije, a idejno rešenje mora biti originalno delo autora ili grupe autora i ne sme sadržati delove nijednog drugog autorskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dela.

Rad treba da je dimenzija A3, a rešenje treba da sadrži ime konferencije, datum i mesto održavanja kao i logoe Biznisnove, saradnika idonatora koji će se naknadno dostaviti za finalnu realizaciju.

Zainteresovani autori i autorke prijave u jpeg formatu mogu poslati putem mejla biznisnova.org@gmail.com, sa naznakom "Plakat". Uz rad potrebno je dostaviti i osnovne podatke o autoru ili autorskom timu: ime i prezime, mejl adresu i kontakt telefon.

Nakon izbor najboljeg idejnog rešenja, autor će biti angažovan na poslu konkretne realizacije plakata.

Predviđena novčana nagrada za najbolje idejno rešenje i finalnu realizaciju plakata je 6000 dinara.

Detaljnije informacije o temi konkura i propozicijama mogu se pronaći ovde ili dobiti putem mejla biznisnova.org@gmail.com.

Biznisnova je udruženje građana osnovano 2013. godine sa ciljem da podstakne i unapredi preduzetništvo u Srbiji razvojem proaktivnih stavova i unapređenjem znanja i veština pojedinaca iz oblasti profesionalnog razvoja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.