Na pregovore bez saglasnosti vlade?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2011, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na pregovore bez saglasnosti vlade?

BEOGRAD -

Vlada Srbije je sve dublje podeljena kada je reč o sporazumima Beograda i Prištine, pa bi šef pregovaračkog tima Srbije Borislav Stefanović na novu rundu pregovora sa Prištinom mogao u ponedeljak da ode bez saglasnosti vlade za postignuti dogovor o katastru, piše "Blic".

List navodi da je vladi ostalo da usvoji uredbu o integrisanom upravljanju granicom i carinom, o slobodi kretanja i katastru, bez kojih dogovori Beograda i Prištine iz Brisela ne mogu da počnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da se primenjuju.

"Pitanje katastra nije stiglo na dnevni red i ne zna se kada će", izjavio je šef vladine informativne službe Milivoje Mihajlović.

Za rešenje postignuto na pregovorima u Briselu postoji negativno mišljenje Ministarstva spoljnih poslova (MIP) Srbije, kojem pregovarački tim podnosi izveštaje.

"Postignuti aranžmani u oblasti katastra nisu u skladu sa Ustavom, zakonskim rešenjima i relevantnim dokumentima", navodi se u mišljenju MIP, piše "Blic".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović u Briselu bez stava Vlade

Izvor: S media, 19.Nov.2011

Vlada Srbije je sve dublje podeljena kada je reč o sporazumima Beograda i..Prištine, pa bi šef pregovaračkog tima Srbije Borislav Stefanović na novu rundu pregovora sa Prištinom mogao u ponedeljak da ode bez saglasnosti vlade za postignuti dogovor o katastru, piše današnji Blic...Stefanović:...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.